Specials

Heeft plezier in z'n vak en dat kun je zien!

Specials

Wat kunnen wij als hovenier voor u betekenen?

Dakterrassen in trek

Er komen, naast de bestaande balkons, steeds meer dakterrassen bij. Niet iedereen woont nou eenmaal op de begane grond, maar veel mensen zouden maar al te graag een eigen stukje groen tot hun beschikking hebben. Er is gelukkig veel mogelijk op het gebied van de tuininrichting van dakterrassen en balkons. Het uitzicht is natuurlijk al meteen een enorm pluspunt en het aanbrengen van passende groenvoorzieningen is niet alleen een leuke uitdaging, het is absoluut een mooie mogelijkheid om creatief te zijn met het type groenvoorziening. Hiervoor geldt echter ook dat het belangrijk is om dit goed te blijven verzorgen, maar dat spreekt voor zich. Er is tegenwoordig gelukkig heel veel mogelijk voor kleine oppervlakten. En hoe fijn is het om met blote voeten in zacht natuurgras te staan. Vier hoog.

Boomverzorging moet gebeuren

Veel bomen worden helaas ziek door slechte verzorging. Dit gebeurt vaak niet eens opzettelijk. Het is meestal een gevolg van gebrek aan kennis over deze reuzen van de natuur. Een boom hoort bijtijds te worden gesnoeid en gecontroleerd op ziektes. Gebeurt dit niet, dan kan het zelfs een gevaar vormen voor de omgeving. Een zieke boom kan omvallen en te lange takken kunnen breken. En daar wilt u niet onder staan. Een goede verzorging kan dus in meerdere opzichten een redding zijn voor de boom en de omgeving.

De specialisten maken het waar

Niet iedereen staat bekend om het bezitten van groene vingers. Dit betekent natuurlijk niet dat deze mensen niet van de natuur houden. Voor hen is het fijn om te weten dat er specialisten zijn die precies weten wat wel en niet te doen met betrekking tot de groenvoorziening.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-55197793