☎ 06-55197793
Home » Diensten

Diensten

Tuinaanleg

Als ervaren hovenier uit Eelderwolde voorzien wij in uw complete tuinaanleg. We beginnen met een afspraak bij u thuis. Wij bekijken samen met u wat er mogelijk is, welke uitstraling uw tuin van zichzelf heeft en welke wensen u graag terug wilt zien. Dan komen we met een plan dat bestaat uit een helder ontwerp en een voorlopige prijsopgaaf. U geeft aan wat u daaraan eventueel veranderd wilt hebben en wij passen dit aan. Vervolgens gaan wij over tot het aanleggen van de tuin van uw dromen. Bij ons wordt de tuinaanleg uitsluitend door professionals uitgevoerd. Met betrokkenheid en oog voor uw specifieke wensen zorgt het team ervoor dat alles precies volgens de afspraken wordt uitgevoerd.

Aanleg vijvertuin

Tuinonderhoud

U hebt een mooie tuin, maar helaas geen tijd om die ook mooi te houden. En hoewel u van uw tuin geniet, bent u minder dol op het daadwerkelijke tuinieren. Kies dan één van de vele onderhoudsmogelijkheden die wij u aanbieden. Dit kan vanaf één en twee keer per jaar tot vier keer per jaar. Een mooie tuin heeft onderhoud nodig. Wij kunnen dit voor u regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onderhoud tuin

Tuinontwerp

Een precies tuinontwerp zit misschien al een tijdje in uw hoofd. U weet precies hoe het eruit moet gaan zien maar u weet niet exact hoe u dit zelf kunt realiseren. Onze tuinspecialisten kunnen u de helpende hand bieden. Samen met u lopen zij de plannen door en kijken wat er allemaal gedaan kan worden. Ook bekijken zij wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin en of de flora aansluit bij de ruimte die voorhanden is. Er spelen veel zaken bij het verwezenlijken van een tuinontwerp, maar u zult zien dat er meer mogelijk is dan u zou denken. Met alle informatie en uw input gaan onze hoveniers aan de slag. Het totaalconcept wordt vervolgens door onze deskundige mensen uitgevoerd.

Onze diensten bestaan uit tuinaanleg, tuinonderhoud- en tuinontwerp in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in alle voorkomende hovenierswerkzaamheden. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.